Acasa

1
2
3
4
5

Despre Noi

Funcționează din anul 2005 ca firmă specializată în prelucrarea granitului și cuarțului, marmurei și a rocilor semiprețioase pentru obținerea pardoselilor, blaturilor de mese pentru bucătărie și baie, pervazurilor și a șemineelor.Produsele care ajung la client sunt prelucrate Dispunem de tehnologie si utilaje, spatii de depozitare si prelucrare conform standardelor Uniunii Europene.

asd

Vă punem la dispoziție o galerie foto în care am surprins cadre atât cu câteva din produsele noastre finite care și-au găsit deja gazda, pentru a putea lua o decizie informată atunci când optați pentru o anumită estetică, cât și un număr de fotografii în care se poate observa procesul tehnic prin care granitul și marmura brute sunt transformate în produsele pe care le puteți găsi în catalogul nostru. În aceeași galerie mai puteți viziona și sediul Ital Graniti.

Oferta noastră cuprinde o gamă complexă de produse și servicii, răspunde solicitărilor tot mai diverse și suntem deschiși noilor colaborări prin care vă asigurăm de seriozitatea și promptitudinea noastră.

Testimoniale